Почетна / Занимљивости / Боље да љуља него да жуља
bnk1 - Боље да љуља него да жуља

Боље да љуља него да жуља

Америка и Енглеска, биће земља пролетерска!
А док не буду, бавиће се и даље разним корисним и “кориснијим” истраживањима.
Једно од последњих, проведених у Британији је и то да жене више воле буцмасте, него атлетски грађене типове. Нисам Британка, али сам то знала и од раније.
Када је пре неколико година, почело то лудило са силиконима, бицепсима и осталим “важним” деловима тела, било је само питање, колико ће још трајати.

Према писању Daily Maila  74 одсто жена је изјавило да би радије изашле са мушкарцем који има “љубавне јастучиће“, односно наслаге сала око стомака, уколико би морале да бирају између мишићавог и буцмастог удварача.

Чак 96 одсто њих сматра да су мушкарци опседнути теретанама “досадни”.

bfb - Боље да љуља него да жуља

У једном локалу прилази девојка веома згодном типу:

• Здраво, шта радиш у суботу?
• Леђа и ноге.

Тако некако и са поменутим истраживањем. Извајани момци су подобни за рекламирање веша, туристичких дестинација, разноразних парфема, крема за сунчање и слично. Ако желиш да квалитетно проведеш време, боље се одлучи за особу која нормално, свакодневно изгледа, (у ово нормално, подразумева се и неки килограм вишка). Перфектно изграђени типови и кад воде љубав као да то раде са самим собом. Она најлепша и најтананија осећања, остављају за себе.

Нећу да будем искључива, увек има изузетака на обе стране.

Многе жене, опет помињем оне које немају баш времена, да л’ воље ил’ можда пара, да иду по фитнес клубовима или да вежбају, изјављују како би им било непријатно да се пред тип Аполонима скину. Са једне стране лепо извајано тело их одмах подсети на сопствене “недостатке”, а са друге стране, жене стрепе да ти лепо издвајани типови не примете одмах њихову “фалинку”.

bmf - Боље да љуља него да жуља

Напомена мушкарцима: кад жена инсистира на полутами приликом вођења љубави, не мора увек да значи да је романтична. Можда је само у питању целулит.

Ја завидим женама и мушкарцима који су по природи витки – генетика је чудо. Могу да једу колико хоће, да обуку шта ће, да се скину без устручавања.

Без обзира на сва истраживања овог света и на закључке психолога и осталих -ога, када смо вољени и када волимо, тада смо најлепши.

Ја знам да сам најлепша у очима мога човека. И обрнуто.

Коментари

О аутору Maya

На привременом раду у иностранствима. Поштујем туђе, а своје волим - њега, милицу моју, највише . Да твитујем и блогујем - н' умем.

Можда вам се свиди

buket djurdjevka - О Ђурђевдану...

О Ђурђевдану…

На Ђурђевдан , пре првих петлова, момци и девојке, ради обичаја и радозналости, уране на …