Почетна / Занимљивости / У којој сте боји рођени?
obojeni ljudi - У којој сте боји рођени?

У којој сте боји рођени?

Дан рођења открива која је Ваша боја

Боје које вам најбоље одговарају зависе од дана када сте рођени и тога која планета влада вашим даном. Fruit of a different color by FootPoke - У којој сте боји рођени?Особе рођене у понедељак би тако требало да носе зелену, у четвртак – плаву, у суботу жуту…

У неким бојама одлично се осећамо, било да се ради о одећи коју носимо, зидовима канцеларије, завесама у спаваћој соби или омиљеној шољи из које пијемо кафу. Исто тако, неке боје уопште нам не пријају.

Да бисте открили која боја Вам највише одговара, погледајте ког дана сте рођени, јер сваким даном у недељи управља одређена планета и у складу са тим – сваки дан симболизује по једна боја.

a splash of color - У којој сте боји рођени?
Понедељак – Дан Месеца 
Меланхолични сте, романтични и подложни осцилацијама расположења. Опрезни сте и скептични. Иако прижељкујете миран живот, тешко вам полази за руком да то и остварите. Можете бити успешни у креативним и умјетничким занимањима. Иако волите белу и плаву боју – требало би чешће да носите и зелену јер она јача вашу упорност.

Уторак – Дан Марса 
Отворени сте, динамични, увек активни, поседујете непресушни ентузијазам и борбеност. Посесивни сте, а умете да kante - У којој сте боји рођени?будете и осветољубиви. Сигурни сте у себе и своје способности. Волите црвену боју, али било би добро да носите и користите и наранџасту и смеђу.

Среда – Дан Меркура 
Прижељкујете да вам живот личи на неки авантуристички роман пун изненађења и непредвидивих догађаја. Привлачи вас све што је ново. Имате талента за бизнис и критичики сте настројени. Никада се не одмарате, увек журите, а досада и неактивност вас “убијају”. Волите жуту, а треба да носите и плаву боју која смирује ваше осетљиве нерве.

Четвртак – Дан Јупитера 
Тешкоће и проблеме превазилазите релативно лако. Великодушни сте, одлучни, стабилни, уливате поверење и делујете безбрижно. Доста сте реални, објективни, не градите куле у вазуху. Окружите се плавом бојом која вас смирује и истиче вашу осећајност, њежност и хуманост.

Петак – Дан Венере 
Трудите се да увек делујете расположено, иако нисте увек такви. Волите одмор, забаву и путовања. Склони сте да често планирате, али често и одустајете од својих послова или неких замисли када вам се оне више не свиђају. Зелена боја може вам помоћи да успоставите равнотежу тела и духа.

Субота – Дан  Сатурна 
Color Hair - У којој сте боји рођени?Амбициозни сте, прецизни и методични. Осетљиви сте и имате богат унутрашњи живот. Склони сте самопреиспитивању и поседујете истраживачки дух. Не подносите користољубиве особе, али требало би да прихватите да људи имају и мане. Иако волите белу и црну боју (које, у ствари, и нису боје), жута вас подстиче на акцију и подиже вам расположење.

Недеља – Дан Сунца
Зрачите оптимизмом и пуни сте ентузијазма. Динамични сте и борбени, радите и живите изван постојећих норми, пуни сте изненађења. Рафинирани сте, достојанствени, праведни, одлучни. Треба да носите белу боју јер вас она чини осећајнијим и сензибилнијим.

У којој сте боји ВИ рођени? Израчунајте прво дан Вашег рођења

Izvor: top-shop

Коментари

О аутору Ненад Машан

Лутaлицa, прoнaлaзaч, љубитeљ кaфaнe, вoзaч тeшких мaшинa, пeрaч прoзoрa, писaц, дизajнeр, будaлa и нaрaвнo, пoнoсни Српски нaциoнaлистa

Можда вам се свиди

novak djokovic determined - Операција "Ролан Гарос 2016."

Операција “Ролан Гарос 2016.”

Ко је и шта је Новак Ђоковић, знају сви. Многи га воле, али постоје и …