Почетна / Други пишу... / Спремите се за погроме, глупи Немци
l 139702 - Спремите се за погроме, глупи Немци

Спремите се за погроме, глупи Немци

Немци, ваш положај толико је очајан да ваши ветерани сад ваде старо ордење и пожутеле новине, и лију сузе над старим фотографијама Click To Tweet Неко време сам се колебао како да насловим овај чланак. Моји фаворити су били: Келнски ужас за девојке и Има ли у Немачкој довољно затвора за све мигранте? Размисливши, ипак сам изабрао наслов са погромима – звучи злокобно, као што и треба у овом случају. Погроми ће највероватније уследити. Дајући такав наслов, прочитао сам чланак и пожелео да му дам нови – Вукови и овце, али ипак нисам. Нека буду „погроми“, на крају крајева, све иде ка томе.

nemackamigrantinasilje04 - Спремите се за погроме, глупи Немци

 

 

Ево суштине:

Првог јануара на улицама Келна око стотину немачких жена напале су избеглице мигранти у близини локалне железничке станице, поред катедрале – традиционалног места дочека Нове године у овом старом немачком граду. Избеглице, млади људи, од тинејџера па навише, како извештавају медији: „окружили су девојке, малтретирали их, кидали им одећу и пљачкали их“.

Ово је стерилно немачко препричавање. Уствари, већ постоји неколико изјава о силовању, и врло често не сасвим обичне ствари као: „хватали за полне органе“.

Замислите мигранте, црнооке, тамнопуте, распаљене алкохолом, који као вукови опкољавају плавокосе немачке госпођице и цепају им одећу. И нигде наоколо ни једног јединог ветерана, вермахтовског стрелца са оружјем. Полиција је саопштила да се ништа није чуло од буке петарди, а од дима се ништа није видело.

ДИСТАНЦА ДУЖА ОД ИСПРУЖЕНЕ РУКЕ
„Зелена“ градоначелница Келна Хенријета Рекер, у потпуно перверзној логици „зелених“, ових дана саветује Немице (цитирам по магазину Der Spiеgel): „Увек постоји могућност да се одржи одређена дистанца, већа од дужине испружене руке. И властитом иницијативом не тражите зближавање са непознатим особама, с којима немате однос поверења“.

И још „зелена“ градоначелница саветује: „држите се у групама, не делите се ни у свечаном расположењу“.

nemackamigrantinasilje02 - Спремите се за погроме, глупи Немци

Замислимо још једном оно што се догодило у Келну 1. јануара. Према изјавама очевидаца, у спровођењу тог ужаса над немачким фројлајн учествовало је око хиљаду миграната. Опколили су жртве, напали их. Ово је јануар, зима, немачке фројлајн нису обучене у провокативне шорцеве из којих испадају задњице, него у зимску гардеробу. Да би стигли до тела, неопходно је да поцепају капут, хаљину и тако даље. Укратко, тамо се дешавала тиха језа.

Због поменуте изјаве Хенријету Рекер требало би одмах уклонити са положаја градоначелнице града Келна. Њу је осудио министар правде Немачке Маас, истина не у судници, него на његовом микроблогу: „Нису одговорне жене, већ преступници“.

Одлично, министре, али градоначелница није смењена, починиоци нису пронађени и ухапшени. Уствари, полиција је морала да пуца у мигранте, који су се претворили у криминалце.

„Растојање испружене руке? Па онда то више није моја земља…“, написао је на свом микроблогу корисник Riffmaster.

У ћелији норвешког затвора од једног до другог зида нервозно хода Брејвик, и мрмља: „Ја сам вам говорио… ја сам вас упозоравао. Рекао сам вам, а нисте ме слушали, нисте разумели моју поруку. А рекао сам вам…“

И тако, у Келну је 1. јануара на отвореном простору одигран комад Вукови и овце, где су вукови млади мигранти, а овце беле немачке госпођице.

Као резултат смо добили злокобну илустрацију садашње очито већ непоправљиве трагедије. У државу су пустили око милион туђих, дивљих ватрених људи, вукова са узаврелом крвљу, и дали им прилику да шетају међу овцама. Првог јануара, успаљени алкохолом, они су показали своју праву природу, сурову, криминалну, пожудну, могло би се рећи „зверску“, али уз ризик да увредите животиње.

МЛАДИ, ЈАКИ АГРЕСИВНИ ДЕЗЕРТЕРИ
У земљу у којој старац са огорченим криком трчи за тобом ако си парче папира бацио поред канте за ђубре – стигли су вукови. Да ли је онда чудно што они пружају шапе према вашим женама, и с њих „кидају одећу“?

bezzena - Спремите се за погроме, глупи Немци

А шта сте ви очекивали?

До вас су се пробили себичњаци и дезертери, побегли из својих ратова; уместо да бране своју земљу, нагрнули су у туђу, угојену…

Шта се друго могло очекивати?

Хероји и жртве остале су тамо. Хероји треба да изврше подвиг ослобођења своје земље, они су тамо. Жртве – или су већ пале или су толико исцрпљене да нигде не могу побећи.

Код вас су стигли млади, јаки, предузмљиви, агресивни дезертери.

 

Немци, спремите се за немачке погроме! Уништаваће вас.

Па или ћете сазрети и очврснути у тој борби не на живот него на смрт, и надљудским напорима отерати вукове из ваше земље, или ће вас прегазити и ваше жене пустити у промет.

То је страшна истина.

У Келну је одигран само први чин немачке националне трагедије.

Ваш положај је очајан.

lomonov1 657 - Спремите се за погроме, глупи Немци

Такав да ваши ветерани сад ваде старо ордење и пожутеле новине, и лију сузе над старим фотографијама.

 

Извор: Свободная пресса
Превео: Ж. Никчевић

 

Лимонов поново удара!

Русија би Надежду Савченко могла да размијени једино за Радована Караџића, сматра руски писац и лидер бивше Национал-бољшевичке партије Едуард Лимонов.

„Јасно је да су величине неупоредиве: српски херој и надобудна патриоткиња Украјине, позерка, јасно је да су далеки једно од другог, али ради спасења Радована Караџића ја бих Европској унији предложио такву размјену”, написао је Лимонов на блогу на мрежи LiveJournal.

„Био би то поклон Русије српском народу пред којим смо криви, јер му нисмо пружили руку помоћи у тешком тренутку, па чак нисмо искористили ни своје право на вето у Савјету безбедности УН 1999. године, када је гнусни Запад дигао авионе да бомбардује Србију”, пише Лимонов.

Руска реч

Коментари

О аутору Ненад Машан

Лутaлицa, прoнaлaзaч, љубитeљ кaфaнe, вoзaч тeшких мaшинa, пeрaч прoзoрa, писaц, дизajнeр, будaлa и нaрaвнo, пoнoсни Српски нaциoнaлистa

Можда вам се свиди

novak djokovic determined - Операција "Ролан Гарос 2016."

Операција “Ролан Гарос 2016.”

Ко је и шта је Новак Ђоковић, знају сви. Многи га воле, али постоје и …