Почетна / Занимљивости / Операција “Ролан Гарос 2016.”
novak djokovic determined - Операција "Ролан Гарос 2016."

Операција “Ролан Гарос 2016.”

Ко је и шта је Новак Ђоковић, знају сви. Многи га воле, али постоје и они са друге стране разума (да будемо одмах начисто – ја сам Новаков фан, ово је моје место и могу да пишем шта хоћу, а ваше је да читате или да се љутите – пошто прво прочитате).

novak djokovic - Операција "Ролан Гарос 2016."

На жалост, има таквих и у његовој земљи, земљи којој је донео славу, која се више не помиње (само) по злу и лошим стварима (које јој приписују).

Но, ово није чланак о томе (то ће доћи касније) – ово је чланак о Новаку, као забављачу, као комичару и, зашто не рећи, зајебанту.

djokovic 3 - Операција "Ролан Гарос 2016."На кратко ћу се дотаћи (опет) неке врсте политике и поменути то да, Новак нема неке гига-мега-топ врхунске спонзоре, али и оне које има заузимају места у врху. Е, овај пут је Новаков спонзор Рено, решио да, своје стране уради шта је потребно, а на Новаку је да то и уради.

Наиме, Рено је снимио чак 6 реклама, са Новаком, али и Густавом Кертеном у главним улогама, а све у сусрет овогодишњем Ролан Гаросу, који једини фали Новаку. У спотовима, између осталог, Новак учи Густава српски, а овај њега португалски. И зачудо, и једном и другом иде добро.

Погледајте сами:

roadtorolandgarros.com  #ROADTORG

Коментари

О аутору Ненад Машан

Лутaлицa, прoнaлaзaч, љубитeљ кaфaнe, вoзaч тeшких мaшинa, пeрaч прoзoрa, писaц, дизajнeр, будaлa и нaрaвнo, пoнoсни Српски нaциoнaлистa

Можда вам се свиди

ruska vojska ww1 1 1 - Заборављени фронт

Заборављени фронт

Московски издавачи су недавно затражили од српског војног историчара Бранка Богдановића да за руско тржиште …