Početna / VIP loža / Kutak – mesto gde je sve počelo

Kutak – mesto gde je sve počelo

fb-logoBlog i forum Plavušin kutak je logičan nastavak grupe, koja je nastala na jednom od mnogih “socijalnih” sajtova. Prvobitna grupa je osnovana 2007. godine i imala je par stotina članova i preko 35000 postova za veoma kratko vreme. Na žalost, sajt na kome je nastala, usled gramzivosti i gluposti, počeo je da se pretvara u porno sajt i vrlo brzo je izgubio preko 80% članova.Mnogi su prešli na neke druge, sličnog izgleda i organizacije, ali je sve to izgubilo prvobitnu draž. Tada smo došli na ideju da sami pokušamo. I tako je rođen Kutak…

plavik

Naš prvi (besplatni) hoster je, u početku, bio veoma dobar i nismo imali razloga da posumnjamo da to neće trajati. Čak smo, već tada, razmišljali o kupovini domena i prelasku na plaćen host. Ali, kako to obično biva, hoster je “navukao” mnoge pričama o besplatnom hostingu bez reklama i veoma brzo propao. Sa njim je otišla i prva samostalna verzija foruma Kutak. Na žalost, nepovratno.Tada smo videli da nema ničega za Dž i veoma brzo kupili sopstveni domen i platili hosting kod Nemaca. Iako poznati po svojoj profesionalnosti i postojanosti, oni nas nisu zadovoljili.

 

logoSada imamo domen kod naših domaćina Austrijanaca i to se pokazalo kao dobar potez.
Forumi kao forma izumiru zbog velikih društvenih mreža kao što su FB i Tviter. Isto se dešava i sa našim forumom koji je potisnut od strane bloga, ali koji je ipak tu.
Na blogu možete pronaći zanimljivosti iz svih sfera života, saznati nešto novo ili se podsetiti nečeg što ste nekad znali.

 

 

Ko nije čuo za Plavušin kutak na Urbae, taj i nije bio tamo. Click To Tweet

Napravljen je i promotivni video Plavušinog Kutka, koji možete da pogledate  ovde.

Gledajte i uživajte sa nama!

 

Komentari

O autoru Maya

Na privremenom radu u inostranstvima. Poštujem tuđe, a svoje volim - njega, milicu moju, najviše . Da tvitujem i blogujem - n' umem.

Možda vam se svidi

O Đurđevdanu…

Na Đurđevdan , pre prvih petlova, momci i devojke, radi običaja i radoznalosti, urane na …