Почетна / ВИП ложа / Кутак – место где је све почело
pkkabrio1 - Кутак - место где је све почело

Кутак – место где је све почело

fb logo - Кутак - место где је све почелоБлог и форум Плавушин кутак је логичан наставак групе, која је настала на једном од многих “социјалних” сајтова. Првобитна група је основана 2007. године и имала је пар стотина чланова и преко 35000 постова за веома кратко време. На жалост, сајт на коме је настала, услед грамзивости и глупости, почео је да се претвара у порно сајт и врло брзо је изгубио преко 80% чланова.Многи су прешли на неке друге, сличног изгледа и организације, али је све то изгубило првобитну драж. Тада смо дошли на идеју да сами покушамо. И тако је рођен Кутак…

plavik - Кутак - место где је све почело

Наш први (бесплатни) хостер је, у почетку, био веома добар и нисмо имали разлога да посумњамо да то неће трајати. Чак смо, већ тада, размишљали о куповини домена и преласку на плаћен хост. Али, како то обично бива, хостер је “навукао” многе причама о бесплатном хостингу без реклама и веома брзо пропао. Са њим је отишла и прва самостална верзија форума Кутак. На жалост, неповратно.Тада смо видели да нема ничега за Џ и веома брзо купили сопствени домен и платили хостинг код Немаца. Иако познати по својој професионалности и постојаности, они нас нису задовољили.

 

logo - Кутак - место где је све почелоСада имамо домен код наших домаћина Аустријанаца и то се показало као добар потез.
Форуми као форма изумиру због великих друштвених мрежа као што су ФБ и Твитер. Исто се дешава и са нашим форумом који је потиснут од стране блога, али који је ипак ту.
На блогу можете пронаћи занимљивости из свих сфера живота, сазнати нешто ново или се подсетити нечег што сте некад знали.

 

 

Ко није чуо за Плавушин кутак на Урбае, тај и није био тамо. Click To Tweet

Направљен је и промотивни видео Плавушиног Кутка, који можете да погледате  овде.

Гледајте и уживајте са нама!

 

Коментари

О аутору Maya

На привременом раду у иностранствима. Поштујем туђе, а своје волим - њега, милицу моју, највише . Да твитујем и блогујем - н' умем.

Можда вам се свиди

buket djurdjevka - О Ђурђевдану...

О Ђурђевдану…

На Ђурђевдан , пре првих петлова, момци и девојке, ради обичаја и радозналости, уране на …