Почетна / Занимљивости / Кад ДА значи НЕ…
how to make a man woman happy1 - Кад ДА значи НЕ...

Кад ДА значи НЕ…

Тумачење женских реченица…

Није до Вас, до ње је… Треба јој само мало простора. Ваше пријатељство јој исувише значи да би га упропастили са везом. Момци, будимо искрени, многе ствари које Вам девојке кажу, не би требало узимати здраво за готово. Уколико сте мушко са овог света и некад сте излазили са неком девојком, дефинитивно ћете бити у стању да се пронађете у неким од следећих фраза. Под цитатима ћете наћи оно што чујете, а десно од цитата како би то требало да схватите…

Када је љута на Вас

tumblr n54ggttHfo1rzdkezo1 1280 - Кад ДА значи НЕ...
Лепо сам ти рекла!

Ко год је био у вези, вероватно је чуо неке од следећих фраза по милион пута. Од „Љута сам на тебе“ вероватно је горе само „Нисам љута на тебе.“ Можда сте у вези у којој је сва комуникација у потпуности транспарентна, но свеједно, јер ми се не бисмо кладили на вас.
Добро сам.“ – Далеко сам од доброг.
Ма, у реду сам.“ – Слично значење оном изнад.
Нисам узрујана.“ – Слично значење оном изнад.
Нисам бесна.“ – “Фуриозна” би био бољи избор речи.
Требало би да разговарамо.“ – Бесна сам на тебе, но прво желим да „мало“ патиш.
Не, требало би да идеш… Ако желиш да идеш, само иди.“ – Не желим да идеш, али само хоћу да видим да ли ћеш то да укапираш.

Када није заинтересована за Вас

Одбацивање некога је веома непријатан посао, а много девојака се одлучује да се дистанцира од мушкарца тако да заправо никада не изговори ни реч, камоли да Вас директно суоче са својим мислима. Дакле, велике су шансе да Вам одбијање неће бити спеловано великим, масним словима. Непрестано ће Вам стављати то до знања у мрвицама трагова и заиста ће се искрено надати да ћете схватити поруку. Једном ћете ваљда примити к знању сва ова суптилна одбијања, али ако их непрекидно чујете и настављате да се трудите, можда би било боље да се лагано удаљите.

1332967043 man and woman arguing - Кад ДА значи НЕ...
Одаби!

Тренутно нисам баш спремна за везу са тобом.“ – Акценат је на „са тобом.“
Извини, угасила сам телефон.“ – Нисам хтела да причам са тобом у том тренутку, али је некако непријатно рећи ти то у лице.
Испразнила ми се батерија.“ – Исто значење оном изнад.
Не знам… мало је касно.“ – Нисам заинтересована за секс са тобом.
Извини, била сам јако заузета.“ – И наставићу да будем заузета све док не схватиш…

Када сте јој само пријатељ

Ако сте икада били у њеном кругу пријатеља и угазили сте до рамена у ту зону и покушали да ствари између Вас дигнете на један виши ниво, вероватно сте чули неке од следећих фраза. Оно што нисте схватали тада јесте да за Вас нема пута из пријатељске зоне. То је коначна граница усамљености. Били сте брижни, пружали јој подршку и увек јој се нашли. Скоро као да сте јој мајка. И сада се питате зашто не жели да спава са Вама.

Значиш ми толико пуно, не бих да упропастимо наше пријатељство.“ – Нимало ме не привлачиш. Кад помислим на то да бисмо „спавали“, вероватно бих мало повратила.
Ти си тако супер момак.“ – Ти си жељан љубави, али ме не привлачиш нимало. Али волим то што могу увек да ти се обратим са својим проблемима.
Тако пуно ми значиш.“ – На платонски начин. Ово није оно што говорим момцима са којима желим да спавам.

Када раскида са Вама

Уколико су икада са Вама раскинули, несумњиво сте чули неке од предстојећих реченица. Велике су шансе да се ватра ваше љубави давно угасила и да она већ неко време покушава да нађе довољно храбрости да раскине са Вама. У покушају да оконча ствари између вас уз што мање јадиковања и протестовања са Ваше стране, она са Вама раскида на најнежнији могући начин.

man and woman breaking up large - Кад ДА значи НЕ...
Дечко… извисио си

Потребно ми је неко време да размислим о свему.“ – Као, на пример, зашто сам уопште у вези са тобом толико дуго.
Мислим да ми је потребно мало времена да будем сама.“ – Јер је врло тешко спавати са другима када се ти стално моташ около.
Моментално се једноставно налазимо на(у) различитим местима(тренуцима) у животу(а).“ – Место где сам ја се зове „однедавно слободна“, а ти си „шутнут“.
Ти си сјајан дечко.“ – Имаш исувише мана за мој укус, да не смем да почнем ни да их набрајам.
Стварно бих волела да останемо пријатељи.“ – Знаш и сам, она врста пријатеља који се никада не виђају, никада не проводе време заједно…

Када је мало несигурна

Ове фразе су углавном тестови. Квиз брзих питања у оквирима света везе на којима је лако пасти уколико их будете прихватали онако како су Вам сервирана. Будите обазриви, пријатељи, јер ове фразе нису оно што Вам се чини.

LLSManWomanTalking1 - Кад ДА значи НЕ...
Ко ти је она???

Је ли изгледам добро у овоме?“ – Не тражим модни савет, већ тражим комплимент.
Твоја пријатељица Маја ми се чини као драга особа. Има ли она дечка?“ – Не верујем ти када је она у близини.
Где ти мислиш да наша веза води?“ – Желим да ствари између нас дигнемо на један виши ниво.
И јесмо ли ми сад заједно?“ – Да ли ти спаваш и даље са другим девојкама?
Свиђају ми се твоји пријатељи, али…“ – Не допадају ми се уопште.
Не мораш ми купити поклон.“ – Мораш ми купити поклон.
И зашто сте ти и твоја бивша раскинули?“ – Покушавам да схватим шта то није у реду са тобом.

И тако… углавном – научити “женски” језик, равно је освајању Монт Евереста… далеко је и ‘ладно у ПМ, али многи покушавају. Неки чак и успеју.

128595 7fedaef0 cd6e 11e2 8018 aff37e6e4f70 - Кад ДА значи НЕ...
Да не замарам уста – пише ти лепо!

 

Коментари

О аутору Ненад Машан

Лутaлицa, прoнaлaзaч, љубитeљ кaфaнe, вoзaч тeшких мaшинa, пeрaч прoзoрa, писaц, дизajнeр, будaлa и нaрaвнo, пoнoсни Српски нaциoнaлистa

Можда вам се свиди

novak djokovic determined - Операција "Ролан Гарос 2016."

Операција “Ролан Гарос 2016.”

Ко је и шта је Новак Ђоковић, знају сви. Многи га воле, али постоје и …