Početna / Muzika / Evrovizija 2015.
dana - Evrovizija 2015.

Evrovizija 2015.

Како ви оцењујете чланак?

Прегледност
Умјетнички дојам
Фотографије
Допадљивост
Једноставност

Добар је, брале!

User Rating: 4.67 ( 3 votes)
Како смо већ објавили у нашем претходном чланку посвећеном Евровизији, овогодишње такмичење је 60. по реду и по много чему је другачије од осталих.

evro hover - Евровизија 2015.Тако је и само српско такмичење, односно избор кандидата, па и сам избор за српског представника на том такмичењу другачији него до сада.

Почело је са избором “неафирмисаног” такмичара, који је требао да “одмери снаге” са афирмисаним певачима, па је уместо једног изабрана два такмичара, да би један касније отпао, а на његово место дошла друга два. И онда смо сазнали да ће се борба водити између управо та три кандидата.

Један од њих је и наша Даница. Отуд и овај текст. Како смо већ рекли – ми свог фаворита имамо одавно.  Ако већ читате овај текст, значи да мислите слично. А, ако и не мислите, после овог текста ћете мислити.

Србију свет познаје као земљу најлепших жена и девојака. Па, зар није онда сасвим нормално да једну такву и пошаљемо да нас представља. Некога, ко је леп као Србија. Време је за Даницу!

Познато је да је дијаспора битна ставка за сваку државу, па тако и нашу. На жалост, дијаспора galerija hover - Евровизија 2015.не може да одлучује о самом представнику, али ће она свакако бити одлучујући фактор приликом гласања на Евровизији. Е, уколико дијаспора не буде задовољна српским представником, то ће се одразити и на сам пласман. Сходно томе, направили смо малу анкету на улицама неких европских градова. Већина њих, су на једноставно питање: Кога бисте послали као српског представника на Евровизију? – одговорили са (погађате, зар не?) – Даницу Крстић.

 

Што се тиче анкета по дневним и недељним онлајн издањима часописа, оне не одражавају увек право стање ствари, из једноставног разлога што поштоваоци једног кандидата, нису увек и читаоци неког часописа. Али смо и ми, као и други, направили нашу анкету (можете је испунити испод текста).

[poll id=”2″] Пошто смо у могућности (читај: може нам се), као израз подршке нашем фавориту – Даници Крстић, направили смо незваничну интернет презентацију (веб страницу), коју можете погледати на следећем линку (довољно је да кликнете на оооогромно црвено дугме):

 

Коментари

O autoru Nenad Mašan

Lutalica, pronalazač, ljubitelj kafane, vozač teških mašina, perač prozora, pisac, dizajner, budala i naravno, ponosni Srpski nacionalista

Možda vam se svidi

novak djokovic determined - Operacija "Rolan Garos 2016."

Operacija “Rolan Garos 2016.”

Ко је и шта је Новак Ђоковић, знају сви. Многи га воле, али постоје и …