Početna / Muzika / Evrovizija 2015.

Evrovizija 2015.

Kako vi ocenjujete članak?

Preglednost
Umjetnički dojam
Fotografije
Dopadljivost
Jednostavnost

Dobar je, brale!

User Rating: 4.67 ( 3 votes)
Kako smo već objavili u našem prethodnom članku posvećenom Evroviziji, ovogodišnje takmičenje je 60. po redu i po mnogo čemu je drugačije od ostalih.

evro_hoverTako je i samo srpsko takmičenje, odnosno izbor kandidata, pa i sam izbor za srpskog predstavnika na tom takmičenju drugačiji nego do sada.

Počelo je sa izborom “neafirmisanog” takmičara, koji je trebao da “odmeri snage” sa afirmisanim pevačima, pa je umesto jednog izabrana dva takmičara, da bi jedan kasnije otpao, a na njegovo mesto došla druga dva. I onda smo saznali da će se borba voditi između upravo ta tri kandidata.

Jedan od njih je i naša Danica. Otud i ovaj tekst. Kako smo već rekli – mi svog favorita imamo odavno.  Ako već čitate ovaj tekst, znači da mislite slično. A, ako i ne mislite, posle ovog teksta ćete misliti.

Srbiju svet poznaje kao zemlju najlepših žena i devojaka. Pa, zar nije onda sasvim normalno da jednu takvu i pošaljemo da nas predstavlja. Nekoga, ko je lep kao Srbija. Vreme je za Danicu!

Poznato je da je dijaspora bitna stavka za svaku državu, pa tako i našu. Na žalost, dijaspora galerija_hoverne može da odlučuje o samom predstavniku, ali će ona svakako biti odlučujući faktor prilikom glasanja na Evroviziji. E, ukoliko dijaspora ne bude zadovoljna srpskim predstavnikom, to će se odraziti i na sam plasman. Shodno tome, napravili smo malu anketu na ulicama nekih evropskih gradova. Većina njih, su na jednostavno pitanje: Koga biste poslali kao srpskog predstavnika na Evroviziju? – odgovorili sa (pogađate, zar ne?) – Danicu Krstić.

 

Što se tiče anketa po dnevnim i nedeljnim onlajn izdanjima časopisa, one ne odražavaju uvek pravo stanje stvari, iz jednostavnog razloga što poštovaoci jednog kandidata, nisu uvek i čitaoci nekog časopisa. Ali smo i mi, kao i drugi, napravili našu anketu (možete je ispuniti ispod teksta).

[poll id=”2″] Pošto smo u mogućnosti (čitaj: može nam se), kao izraz podrške našem favoritu – Danici Krstić, napravili smo nezvaničnu internet prezentaciju (veb stranicu), koju možete pogledati na sledećem linku (dovoljno je da kliknete na oooogromno crveno dugme):


 

Komentari

O autoru Nenad Mašan

Lutalica, pronalazač, ljubitelj kafane, vozač teških mašina, perač prozora, pisac, dizajner, budala i naravno, ponosni Srpski nacionalista

Možda vam se svidi

Operacija “Rolan Garos 2016.”

Ko je i šta je Novak Đoković, znaju svi. Mnogi ga vole, ali postoje i …