Почетна / Занимљивости / Еротски хороскоп
horoskop - Еротски хороскоп

Еротски хороскоп

erotski horoskop ovan - Еротски хороскопЖена: страствена, ужива у врелим загрљајима и препушта се без предрасуда. Воли да доминира и води еротску игру. Од мушкараца очекује да буде издржљив и да прати њен темпо. У заносу гребе и уједа. Ако мушкарац није спреман за ватрен секс, брзо ће изгубити интересовање. У младости није привржена само једном партнеру, већ тражи изазове. Кад пронадје правог, као и у зрелости, умећем изнова изненадјује и заокупља еротску пажњу партнера.

Мушкарац: енергичан и неуморан у кревету. Нема времена за дугу предигру. Привлачи га све што је шокантно и забрањено. Ако желите да га освојите, ослободите се предрасуда и не обећавајте оно чега се стидите. Задржаћете га ако увек показујете ново умеће у сексу. Ерогене зоне: провуците им прсте кроз косу и грицните уво – подићи ће их слатка језа. Идеалан партнер: Лав, Стрелац, Водолија.

 

erotski horoskop bik - Еротски хороскопЖена: сензуална и притајено еротична. Воли дугу предигру а посебно је осетљива на пољупце у пределу врата. С годинама постаје свесна своје сексуалности, слободнија и страственија. Има наглашено чуло укуса, ужива у пољупцима али и оралном сексу. У зрелим годинама вешто води еротску игру и зна да пробуди машту партнера. Тихо се опире а истовремено и провоцира мушкарца, показујући велико еротско знање.

Мушкарац: осваја постепено, али не одустаје од жене која га привлачи. Осетљив је и схвата еротске потребе и осећања партнерке. Воли класичне позе, али неће одбити понуду за егзотичну варијанту. Освајајте га полако. Пружиће вам сигурност и прегршт уживања. Ерогене зоне: страствени пољупци у врат и испод ушију пробудиће у њима вулкан страсти. Идеалан партнер: Шкорпија, Јарац, Рибе.

 

erotski horoskop blizanci - Еротски хороскоп

Жена: заводљива, шармантна, чаробан саговорник. Слободног духа, не воли да је партнер ограничава. Жели да се дружи, излази и склапа пријатељства. Ужива у спектру еротских игрица, од вербалног удварања, ласцивних шапутања до провокативног понашања и изазивања. Маштовита, радознала, задржава младалачки дух и у зрелим годинама због чега је мушкарци не заборављају. Увек изнова другачија, спремна на различита експериментисања зарад задовољства.

Мушкарац: интелигантан, духовит, занимљив. Не одговара партнерки која очекује озбиљну везу. Поред њега будућност је неизвесна, али је садашност забавна. Ужива кад води љубав пред огледаом, са упаљеним светлима. Обожава разноликост Ерогене зоне: љубљење унутрашњег дела руке, од шаке до пазуха, буди пожуду. Идеалан партнер: Лав, Вага, Водолија.

 

erotski horoskop rak - Еротски хороскоп
Жена: сензуална и стидљива. Потребно јој је да се увери у искреност партнера како би се препустила еротици. Освајају је комплименти, а опушта дуга предигра и љубљење груди. Стидљивост ишчезава са зрелошћу. Кад стекне животно искуство и самопоуздање, постаје све чулнија и сексуалнија. Ужива у нежним миловањима и узвраћа партнеру. Обожава пољупце. Може да доживи оргазам љубећи се. Одбијају је груби и наметљиви мушкарци који желе брз секс.

Мушкарац: сентименталан, променљивог расположења и жељан доказа љубави. Како је несигуран, импонује му кад има утисак да је искуснији од партнерке. Ужива да јој открива мистерије секса. Воли дугу предигру и тада тежи да задовољи потреба партнерке. Ерогене зоне: миловање груди и брадавица јагодицама прстију прави је стимуланс. Идеалан партнер: Бик, Девица, Рибе.

 

erotski horoskop lav - Еротски хороскоп
Жена: доминантна и достојанствена. Очекује да јој се мушкарац удвара, диви, да је обожава и обасипа пажњом. Кад се пробуде страсти, ватрена је и бурно реагује. Ужива у пољупцима у пределу бедара. Обожава да води љубав пред огледалом а да се при то партнер диви њеном телу и сексуалном умећу. Воли доминантан положај и води темпо. У зрелости је захтевна, узбудјује је улога господарице.

Мушкарац: самопоуздан, великодушан, ватрен, али рањив. Лако га је освојити ласкањем. Очекује да његова изабраница буде увек расположена за секс. Предигра је кратка, али је издржљив. Узбудјује га кад је жена у сексу подчињена, кад изгуби контролу и вришти. Ерогене зоне: опустиће се ако му врховима прстију и ноктију лагано предјете дуж ледја Идеалан партнер: Вага, Стрелац, Водолија.

 

erotski horoskop devica - Еротски хороскоп
Жена: озбиљна, ненаметљива, одмерена, како у животу тако и у сексу. Одбијају је насртљиви мушкарци. Најпре анализира и тек кад партнер задобије њено поверење спремна је за еротски контакт. Пре секса предлаже заједничко туширање или купку. Опуштена је ако је задовољена њена потреба за чистоћом. Уживаће ако јој партнер нежно милује и љуби предео око пупка.

Мушкарац: промишљен, нежан и обзиран. Није романтичан тип, удвара се једноставно и проучава понашање жене пре него што јој придје. Није склон вулгарним изливима страсти, као у приручнику за секс. Питаће жену шта жели и удоволљити јој. Ерогене зоне: пољупци у пределу струка учиниће да задрхте од жеље. Идеалан партнер: Бик, Шкорпија, Јарац.

 

erotski horoskop vaga - Еротски хороскоп
Жена: суптилна, отмена и префињено заводљива. С годинама постаје све женственија и почиње све више да ужива у чину секса него у игри заводјења. Одбијају је неуредни и агресивни мушкарци. Жели дотераног и отменог партнера. Од секса прави представу. Појавиће се у изазовном вешу, чекајући да види реакцију мушкарца. Заводи лаганим скидањем у изазовне покрете тела. Одбиће мушкарца који је насртљив.

Мушкарац: шармантан, заводљив, воли да осваја. Привлаче га отмене, префињене жене. Ужива у дугој предигри и не жели да га жена пожурује. Тежи да задовољи партнерку и спреман је да води љубав целу ноћ док је не доведе до врхунца. Воли отмен амбијент. Ерогене зоне: узбудиће их кружни покрети и додир прстима по гузи. Идеалан партнер:Близанци, Стрелац, Водолија

 

erotski horoskop skorpija - Еротски хороскоп
Жена: сексипилна, исијава снажан еротски набој. Мушкарце привлачи ходом, осмехом, погледом. Енергична, следи инстинкт тела и срцца. Најсексипилнија жена Зодијака. Жели снажног и издржљивог мушкарца. Делује уздржано, али у спаваћој соби нема предрасуда и ограничења. У младости брзо постаје свесна своје сексуалности и истражује границе задовољства, а у зрелости потпуно ижива. Носи црн секси веш, високе потпетица, мини сукње.

Мушкарац: страствен, непредвидив, мужеван, пружа неслућено задовољство. Љубоморан и перверзан. Тешко контролише сексуалну енергију, потрена му је издржљива жена спремна за изненадјења и изазове. У заносу гризе, штипа, нагло продире у жену. Ерогене зоне: најосетљивији део су гениталије, реагује и на лаган додир. Идеалан партнер: Бик, Јарац, Рибе.

 

erotski horoskop strelac - Еротски хороскоп
Жена: отворена, искрена, дружељубива, са израженим смислом за хумор. Отворено разговара о сексу и смело се упушта у узбудљиве еротске авантуре. У младости експериментише, у зрелости цени квалитетне односе, у којима осим секса са партнером негује пријатељство. Ужива да води љубав на отвореном, под ведрим небом. Потребни су јој слобода и контакт са природом. Прија јој страсно миловање и пољупци у бокове и бутине, али и у косу.

Мушкарац: ведар, занимљив саговорник, жели да се заљуби, али стрепи од зближавања. Првенствено цени личну сллободу. Игра освајања и предигра узбудјују га више од самог чина традиције. Обожава еротске игрице, посебно обострану масажу тело о тело. Ерогене зоне: пољупци по унутрашњој страни бедара буде плиму страсти. Идеалан партнер: Ован, Лав, Водолија

 

erotski horoskop jarac - Еротски хороскоп
Жена: суздржана, на први поглед хладна и дистанцирана. Испод ледене површине крије се вулкан страсти који се разбуктава са годинама. Пуну сексуалну зрелост достиже у средњим годинама. Пуну сексуалну зрелост достиже у средњим годинама. Тада је самопоуздана и нема страх од одбијања. Мушкарца који проникне у њену сексуалну природу очекује прегршт задовољства. Воли продужено водјење љубави и потребан јој је издржљив мушкарац. Није за дугу предигру већ ватрен контакт.

Мушкарац: озбиљан, успешан, веран, пружа сигурност. Привлаче га интелигентне жене од којих очекује више од секса – поузданост и подршку. Поседује велику сексуалну енергију и спреман је д партнерку води у оргазам. Издржљив је, истрајаће док је не задовољи. Ерогене зоне: масажа доњег дела кичме буди потиснуту еротску ватру. Идеалан партнер: Бик, Девица, Шкорпија.

 

erotski horoskop vodolija - Еротски хороскоп
Жена: дружељубива, отворена, интелигента, креативна. Тражи идеалног партнера и везу, зато је у младости склона истраживању. У средњим годинама је свеснија сопствених квалитета и сексу се препушта са уживањем. Маштовита је и оригинална, експериментише у тражењу задовољства. Сматра да је мушкарчев мозак главни еротски орган. Склона је шапутањима на јастуку која излудјују партнера. За њу нема табу тема.

Мушкарац: пасиван, очекује да партнерка преузме иницијативу. Жена га најпре занима као особу, а касније и еротски. Стрплливо осваја и воли дугу предигру. Кад досегне узбудјење, страсти испољава на маштовит начин. Привлаче га егзотични еротски експерименти и искуства. Ерогене зоне: осетљиви су листови и чланци – додирујте их језиком, изгубиће контролу. Идеалан партнер: Ован, Близанци, Вага.

 

erotski horoskop ribe - Еротски хороскоп
Жена: женствена, сензуална, интуитивна и романтична. На кокетан начин истиче женске чари и привлачи мушкарце. Сања о вечној љубави због чега се у младости лако разочара. Тек кад стекне искуство уме да препозна Господина Правог. У кревету је подложна сугестијама. Лако прихвата предлоге партнера за нове позе и необична искуства. Труди се да удовољи партнеру и сматра да у љубави ништа није забрањено.

Мушкарац: емотиван, нестабилан и страствен. Привлаче га промене, заводјење, а уједно тежи емотивној стаббилности. Сањар који чита поезију, позива у шетњу под месечином. Кад се заљуби постаје покоран. Узбудјује га фантазија о доминантној жени господарици. Ерогене зоне: стопала Риба су осетљива, милујте их и љубите, распалићете им машту. Идеалан партнер: Рак, Шкорпија, Јарац.

 

(извор: Астроспорто)

Коментари

О аутору Maya

На привременом раду у иностранствима. Поштујем туђе, а своје волим - њега, милицу моју, највише . Да твитујем и блогујем - н' умем.

Можда вам се свиди

buket djurdjevka - О Ђурђевдану...

О Ђурђевдану…

На Ђурђевдан , пре првих петлова, момци и девојке, ради обичаја и радозналости, уране на …