Почетна / Бечке приче / Добродошли у ЕУ
vergewaltigung - Добродошли у ЕУ

Добродошли у ЕУ

  У последњих месец дана, десила су се три велика злочина, о свакодневним крађама, свађама, па и тучама не говорим.

Једну девојку су силовала три Авганистанца од 16 и 17 година. Чекали су да наиђе било које женско у јавни клозет, а онда отворили врата и силовали је редом. Главом ударали о клозетску шољу. Ухапшени су, али како и колико ће бити кажњени, то је дискутабилно. Е, да дошли су у овом таласу избеглица.

zrtva - Добродошли у ЕУ
Девојка коју су претукли

Пре десетак дана, девојку су на железничкој станици, недеља, око 21 час претукла четири момка, такође неки Афганистан и сл., такође стигли у овом таласу сиротих избеглица. Девојка, студент глуме, лепа, плава, али епилептичар, сад добила и лекове против болова и смирења. Горко је то што јој НИКО није притекао у помоћ, а још горче то, што јој је полицајац дао савет да се офарба, другачије облачи и да не иде после 20 часова сам улицом.!!!??? Па где живимо?!!!

ubistvo - Добродошли у ЕУ
Место убиства

Последња вест је да је синоћ, уствари јутрос око пола два, убијена жена која је ишла да чисти неки кафић. Убио је 21-огодишњи Кенијац. Изударао је металном шипком од 10кг. Тек онако. Ухапшен је, а прво срање је направио још 2010. После се тукао, диловао дрогу, крао и НИЈЕ протеран. Можда неће ни овај пут.

Ово су само неки од догађаја који нормалном човеку лепо усаде страх. Страх ме да ујутро кад идем на посао одем до аутобуске, без обзира што је близу, страх ме кад ми улицом у сусрет иду бар двојица Арапа, јер не знам од којих су. Страх ме што се вести о поменутим догађајима, објављују после недељу две (са изузетком овог синоћ). Ако кажем да је у Немачкој још горе, да се у Шведској  цензуришу такве вести, у осталим земљама такође дешавају  силовања и убиства.

 

silovanje - Добродошли у ЕУКада негде коментаришем овако, кажу да сам ксенофоб, то кажу они добри људи, који за сваки поступак оваквих “сиротих избеглица” имају оправдање. На пример,  лик у Норвешкој који је силован од стране једног Сиријца, жали што га је пријавио и осећа се кривим што је исти протеран Норвешку.

Већина  грађана се осећају изданим, у полицији више не  гледају помоћ, јер чим пријаве неког, добијају савете који немају везе са памећу.
Ово сам морала да напишем. А ви како ‘те?
Добродошли у ЕУ.

Коментари

О аутору Maya

На привременом раду у иностранствима. Поштујем туђе, а своје волим - њега, милицу моју, највише . Да твитујем и блогујем - н' умем.

Можда вам се свиди

buket djurdjevka - О Ђурђевдану...

О Ђурђевдану…

На Ђурђевдан , пре првих петлова, момци и девојке, ради обичаја и радозналости, уране на …