Почетна / Здравље и лепота / 3 ствари које мушкарци очекују од романтичне везе
voljena osoba - 3 ствари које мушкарци очекују од романтичне везе

3 ствари које мушкарци очекују од романтичне везе

Испуните ове три његове потребе и он је само Ваш на дуге стазе.

Жене често постављају питање шта је то што момци очекују од девојака са којима су у романтичној вези. И иако су многе свесне чињенице колико мушкарци могу бити једноставна бића ипак врло често остају затечене простодушношћу одговора на ово питање. Уопштено гледано, мушкарци траже три ствари од жене са којом су ступили у романтични однос:

1) Секс

2) Подршка

3) Пратња

И то је практично заиста све. Но, сигурни смо да постоје одређени мушкарци који на својој „списак-листи за везу“ имају неке додатне захтеве, али они су далеко у мањини и заиста њихови услови не заслужују пуно пажње када говоримо из перспективе једног општег посматрања мушкараца и њихових мотивација.

Секс

coupleerotic - 3 ствари које мушкарци очекују од романтичне везе

Па, да погледамо прву ствар коју мушкарци желе (и ону која је прва на њиховој листи прохтева): секс. Као што је свим дамама познато, секс је ствар од изузетног значаја за мушкарце. Многима је разлог да устану ујутру из кревета (са надом да ће се ускоро вратити у исти зарад мало врућег секса са подједнако врућом партнерком). И колико год мушкарци волели да једу, ако би морали да бирају између секса и хране, гладовање би постало узрок смрти број један у мушкој популацији.

Дакле, оно што Вам све ово говори и има смисла да се нађе на мушкој листи очекивања, је заправо дефинисано као сексуална подударност/компатибилност. Иако Вам можда звучи да смо овим термином именовали нешто што је веома сложено, неки компликовани систем којим мушкарци оцењују жену у кревету, истини за вољу, све се своди на то да будете спремни да се довољно пута разголитите са њиме на редовној основи – тако сте заправо и више него савршено компатибилни по овом питању.

Подршка

Причајмо сада о подршци. Мушкарци често погледају уCoupleOnBed - 3 ствари које мушкарци очекују од романтичне везе смеру своје вољене када им је потребно сигурно, удобно место, топла атмосфера у коју могу да побегну од бруталности свакодневног живота. Наравно да не говоримо о физичкој средини, већ о емоционалној (иако је физичка утеха коју пружа ослањање његове главе на Ваше груди једна од омиљенијих). Оно што се тражи је прилика да се удобно сместе са женом коју воле у опуштеном окружењу и да се на тај начин заједно ограде од притисака спољашњег света. Мушкарци обожавају тај потпорни став и речи утехе које им жене пружају. Наслађују се у топлини, нежности и разумевању жена. Другим речима, само присуство вољене жене чини да се осећају боље. У супротном, ако их третирате са презиром, критицизмом и антипатијом (као што то чини остатак света), желеће да буду било где само не тамо где сте Ви.

Пратња

couple - 3 ствари које мушкарци очекују од романтичне везеА сада пратња. Као што Вам и звучи, оно што се крије иза овога јесте заправо неко са киме је забавно проводити време и бити у његовој близини; женска особа која дели њихова интересовања, снове, циљеве, смисао за хумор; неко ко је напросто кул и ко је вољан да их повремено прати у њиховим (некад и застрашујућим) авантурама.Жена, врло је очигледно, мора уживати у њиховом друштву исто колико и он у њеном. И једном када нађу ту особу са којом имају толико тога заједничког доћи ће и мушки покушај да се време које се проводи заједно доведе до максимума, што је природно и указује на Вам на снагу компатибилности.

И ето. Имате шокантно једноставну истину о томе шта мушкарци очекују од романтичних веза. Сигурно смо да Вам делује да се некад од Вас тражи и више, да будете рецимо: партнер, сродна душа, животни партнер, други родитељ или цимер. Али заправо, иако са времена на време то заиста и може бити прохтев који је пред Вас постављен, у највећем броју случајева се све то може свести на претходно наведене „три велике“ ствари. И за разлику од многих других односа који постоје на овом свету, међуљудских и друге природе, ако Ваш мушкарац има све то са Вама, неће вам никада бити потребна било каква помоћ са стране.

Коментари

О аутору Ненад Машан

Лутaлицa, прoнaлaзaч, љубитeљ кaфaнe, вoзaч тeшких мaшинa, пeрaч прoзoрa, писaц, дизajнeр, будaлa и нaрaвнo, пoнoсни Српски нaциoнaлистa

Можда вам се свиди

novak djokovic determined - Операција "Ролан Гарос 2016."

Операција “Ролан Гарос 2016.”

Ко је и шта је Новак Ђоковић, знају сви. Многи га воле, али постоје и …